Destek verenlere teşekkür plaketi

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, 2013-14 sezonunda takıma eğitim sponsoru adı altında destek veren Uğur Dershanesi Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Korkmaz, Kurum Müdürü Kadir Reis Zenginal’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, sponsorluk desteği için plaket takdim etti.

Destek verenlere teşekkür plaketi
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:24

YENİ ADRES UĞUR DERSHANESİ OLDU
2013-2014 sezonunda kendilerine sponsorluk adı altında destek olan kurumları ziyaret eden Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın yeni durağı Uğur Dershanesi oldu. Uğur Dershanesi Müdürü Kadir Reis Zenginal ile bir araya gelen Korkmaz ve Çerkezköyspor teknik heyeti desteklerinden dolayı Uğur Dershanesi yönetimine teşekkür etti.
DESTEK GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECEK
Ahmet Korkmaz yaptığı açıklamada, “Geçen sezon lise de olan sporcularımıza bedelsiz olarak eğitim veren Uğur Dershanesi yönetimine, hocalarına ve Dershane Müdürü Kadir Reis Zenginal’a teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da Uğur Dershanesi ile aynı şekilde eğitim sponsorluğu konusunda görüşmelerimiz olacak” açıklamasında bulundu.
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Ziyaretlerinden dolayı Korkmaz’a teşekkür eden Uğur Derhanesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, “İlçemiz spor kulübüne sponsor olmayı seve seve kabul ettik. Onların başarısı ise bizim için mutluluk vericidir. Yeni sezon içinde görüşmelerimiz devam edecektir. Uygun olduğu taktirde geçen sene yaptığımız gibi bu sene de gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.
PLAKET  TAKDİM ETTİ
Çerkeköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz geçen sezon kulübe verdikleri destekten dolayı geçen Uğur Dershanesi Çerkezköy Şube Müdürü Kadir Reis Zenginal’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.