Desteklerimizi yayarak geliştireceğiz

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı ve kulüp yöneticileri, 2013-2014 sezonunda kendilerine sağlık sponsoru olan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Desteklerimizi yayarak geliştireceğiz
26 Ağustos 2014 Salı 07:55

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Korkmaz desteklerinden dolayı Genel Koordinatör Ayhan Arslan’a teşekkür ederken, Arslan’da yaptığı açıklamada, “Eğer Kulüp Yönetimi de bundan sonra bizimle çalışmaya devam etmek isterse, biz yine bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak kanun ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçülerde sürdürmek istiyoruz. Sadece Çerkezköyspor ile sınırlı kalmayan düşüncemiz Çerkezköy’deki 7’den 70’e evden okula, okuldan fabrikaya her yerde ve herkese Optimed’in sağlık gücünü, birikimini, deneyimini ve potansiyelini eğitim ve sporda vereceği desteklerle yaymak ve geliştirmek istiyoruz” dedi.
 
İLK ZİYARETİ OPTİMED HASTANESİNE GERÇEKLEŞTİRDİLER
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, 2013-2014 sezonunda kendilerine sağlık sponsoru olan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan’a teşekkür ziyareti düzenledi. Düzenlenen ziyarette Ahmet Kormaz’a, Genel Kaptan Mehmet Köse ile Teknik Direktör Ergün Uncuoğullarıdan’da eşlik etti. Optimed Hastanesi’nin kendilerine maddi ve sağlık sponsorluğunda destek verdiğini belirten Ahmet Korkmaz, “Sporcuların hepsi Optimed hastanesinde tedavi görürken, tedavi sırasında da Optimed hastanesi personeli sporcularımızla yakından ilgilendiler. Yeni sezon çalışmalarımız devam ettiği için ziyaretimizi yeni gerçekleştirme fırsatı bulabildik” diye konuştu.
ESNAF VE FİRMALARIN SPONSORLUK ADI ALTINDA DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ
2014-2015 sezonunda da uygun görüldüğü taktirde sağlık sponsorluğunun devam etmesini istediklerini sözlerine ekleyen Korkmaz, “Çerkezköy’de bulunan çeşitli firmalarla da geçen sezon içinde sponsorluklarımız devam ediyor. Bu firmalarla da görüşerek desteklerini isteyeceğiz. Kulüp olarak onların menfaati için tanıtım ve reklam açısından elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Özel Optimed Hastanesi her konuda maddi manevi destek oldular. Bu anlamda da kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bütün işverenlerin sanayicisiyle, esnafıyla sadece Çerkezköyspor değil spor kulüplerine sporu yaşatma adına gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak, tamamen spor yönelmek amacında kulüplerimize sahip çıkmalarını sponsorluk adı altında desteklemelerini bekliyoruz” dedi.
BÖLGEMİZİN TAKIMINA DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIK
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın konuşmasını tamamlamasının ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan  Arslan, “Ahmet Korkmaz Başkanlığı’nda Çerkezköyspor yönetimine teşekkür ediyorum. Sağlık temsilcisi olarak sağlam kafa sağlam vücutta bulunur düşüncesini kendimize ilke edinmiş bir kurum olarak Çerkezköy’de sağlığın yanında, sporun ve eğitiminde desteklenmesine ve güçlendirilmesine olan inancımızla bölgemizin spor alanında ki ilçemizi kendi adıyla temsil edilen Çerkezköyspor’a gerek son dönemlerde elimizden geldiği kadar destek olduk. Sağlık anlamında da bölgemizin takımına hizmet etmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.
SAĞLIK DENEYİMİMİZİ EĞİTİM VE SPORDA VERECEĞİMİZ DESTEK İLE GELİŞTİRECEĞİZ
Arslan konuşmasının devamında ise, “Eğer kulüp yönetimi de bundan sonra bizimle çalışmaya devam etmek istemerse biz yine bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak kanun ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçülerde sürdürmek istiyoruz. Sadece Çerkezköyspor ile sınırlı kalmayan düşüncemiz Çerkezköy’deki 7’den 70’e evden okula, okuldan fabrikaya her yerde ve herkese Optimed’in sağlık gücünü, birikimini, deneyimini ve potansiyelini eğitim ve sporda vereceği desteklerle yaymak ve geliştirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.
ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Çerkezköy’de ki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, kişi ve gruplarla paydaş olmaya devam edeceklerinin altını çizen Ayhan Arslan, “Çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz. Çerkezköyspor yönetimini ziyaret ederek bizleri onurlandırdığı için ve geçmiş dönemdeki çalışmalarımızdan duydukları memnuniyetten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Çerkezköy için bundan sonra hem spor hem de her alanda tüm kurumlar olarak daha iyi şeyler yaparız” dedi.
TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ           
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, kendilerine sağlık sponsoru olarak destek olan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.