Devlet Hastanesi otoparkı yapımı başlıyor

Çerkezköy Devlet Hastanesi Palyatif Ünitesi açılışında İlçe Kaymakam Metin Kubilay, Hastane Otoparkının bir an önce tamamlanması için talimat vermişti.Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Otopark Projesi ve çalışmalar ile alakalı olarak, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Gülay Sarıçam, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Hastane Müdür Yrd. Fatih Can Mert ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi

Devlet Hastanesi otoparkı yapımı başlıyor
01 Aralık 2016 Perşembe 09:41

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRDÜRÜLMEKTEDİR
Söz konusu toplantıda bilgi veren Hastane Başhekim Vekili Gülay Sarıçam “Sayın Kaymakamımızın talimatları üzerine çalışmalarını hızlandırdığımız Hastanemizin Otopark çalışmalarının tamamlanması için de tadilat projesi tamamlanarak yapımcı firmaya yer teslimi yapıldı. Yeni yılda hizmete açılması planlanan otoparkın bir an önce bitirilmesi için çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir” dedi.
ÖZEL HASTANELERİMİZ DE KENDİLERİNİ YENİLİYOR
Vatandaşlara verilen en önemli hizmetin sağlık hizmeti olduğunu ve sağlık ile ilgili tüm konuları ciddiyetle takip ettiğini söyleyen Kubilay “Hızlı nüfus artışına sahip olan İlçemiz hızla büyüyor. İlçemizin sanayide marka bir kent olduğu gibi sağlık alanında marka kent olması gerektiğini her zaman vurguluyoruz.  İlçemiz stratejik olarak Avrupa’ya geçiş noktasında olması, Balkanlara yakın olması, çeşitli ulaşım olanaklarına sahip olması itibari ile çok önemli bir konumdadır. Önemli bir konumda olmamız dolayısıyla sağlık merkezi olma gibi bir şansımız var. Sağlık merkezi olmak için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemizin en yeni ve modern hastanesi İlçemizde faaliyete girdi. Özel hastanelerimiz de kendilerini yeniliyorlar” dedi.  
GÜNDE BİN VATANDAŞA HİZMET VERİLİYOR
Kubilay “Hastanemiz sadece Çerkezköy’ e değil tüm bölgeye hitap ediyor. İstanbul’ dan, Silivri’ den, Çatalca’ dan ve Komşu İlçelerimiz’ den çok sayıda vatandaşımız Hastanemizden hizmet alıyor. 31 bin 700 metrekare kapalı alanda, 206 yataklı olarak faaliyet gösteren hastanemizde, poliklinik hizmetlerinde günlük yaklaşık 3 bin vatandaşımıza, acil serviste ise günlük yaklaşık bin vatandaşımıza hizmet veriliyor.” dedi.
AMATEM İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLASIN TALİMATI
Hastane otoparkının yapılması ile hizmet kalitesinin artırılması noktasında önemli bir eksikliğin de giderileceğini söyleyen Kaymakam Kubilay, hastane bünyesinde yeni ünitelerin ve servislerin de açılması gerektiğini sözlerine ekledi. Kubilay,  İlçe olarak uyuşturucu madde ve bağımlık ile mücadelede top yekûn seferberlik başlattıklarını söyleyerek bu kapsamda Devlet Hastanesinde AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi) servisi açılması için de altyapı çalışmalarının başlatılması talimatı verdi.
BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEDİ
Kaymakam Kubilay  son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Gülay Sarıçam'a ve tüm personeline başarılı çalışmalar diledi.
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.