Devlet hastanesinde yeni tarih Mart sonu

Yapımı hala devam eden yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte boş kalacak olan eski Çerkezköy Devlet Hastanesi hizmet binası yıkılacak. Yıkımın hangi mevzuata göre yapılacağına yönelik henüz bir karar verilmezken, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği, İlçe Mal Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yıkım tespit çalışması için bir süre önce başlatılan yazışmaların devam ettiği öğrenildi

Devlet hastanesinde yeni tarih Mart sonu
04 Şubat 2016 Perşembe 16:17

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Yapımı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesi tamamlandıktan sonra eski Devlet Hastanesinin yıkılacağı öğrenildi. Eski Devlet hastanesinin yıkıldıktan sonra yerine otopark yapılacağı yetkililer tarafından her ortam da dile getirilirken, şimdiler de ise yıkıldıktan sonra nasıl bir yol izleneceği hakkında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

MART SONU GİBİ AÇILABİLİR

Diğer yandan Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni hastane binasının tamamlanması sonrasında mevcut hastane binası boşaltılacak. Çerkezköy Devlet Hastanesi de yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Yıkımı yapılacak mevcut binanın yeri ise ihtiyaca göre değerlendirilecek. Yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesinin de bir aksilik çıkmadığı taktirde Mart ayı sonu gibi hizmete açılacağı öğrenildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.