Devlet Hastanesi'ne yeni Noroloji Uzmanı

İlkay Uzunca'nın göreve başlamasıyla birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki Nörolog sayısı ikiye çıktı. Vatandaşlar artık her iki binada da Nöroloji Bölümü'nden yararlanabilecek.

Devlet Hastanesi'ne yeni Noroloji Uzmanı
25 Mart 2010 Perşembe 00:00

    Nöroloji alanındaki sağlık hizmetini tek uzmanla devam ettiren Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne yeni Nöroloji Uzmanı atandı. Bu alandaki sayının ikiye çıkmasıyla beraber Devlet Hastanesi'nin hem Çerkezköy hem de Kapaklı'da bulunan binalarında Nöroloji alanında hizmet verilmeye başlandı.
Nörolog Ahter Eren Çerkezköy'deki binada hizmet vermeye devam ederken, yeni atanan Nöroloji Uzmanı İlkay Uzunca Kapaklı'daki binada hizmet verecek.

İLKAY UZUNCA KİMDİR
    1973 Edirne doğumlu olan İlkay Uzunca, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İhtisasını 2005 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda tamamladıktan sonra aynı fakültede 2 yıl Nöroloji Uzmanı olarak çalıştı.  Tıp Fakültesinden sonra iki buçuk yıl Edirne Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzunca son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne atandı.

LABARATUVARLAR HİZMETE GİRECEK
    En kısa zamanda Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki EMG-EEG labaratuvarlarını çalışır hale getirmeyi planladığını dile getiren Uzunca "Buradaki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağım" ifadesini kullandı.

ATAMALAR DEVAM EDİYOR
    Hastane yetkilileri yaptıkları açıklamada, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Elif Reyhan Mollarecep'in de göreve başladığını belirterek bu alandaki sayının da ikiye çıktığını ifade etti. Yetkililer ayrıca Kulak Burun Boğaz Uzmanının da atamasının yapıldığını ve en kısa zamanda göreve başlayacağını da belirtiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.