Devletin inşaatında iskele çöktü; 1’i ağır 3 yaralı

Mart ayında temeli atılan ve hızlı bir şekilde yapımı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin 200 yataklı hastane inşaatında meydana gelen iskele çökmesi sonucu göçük altında kalan biri ağır olmak üzere 3 işçi yaralandı. Elde edilen bilgiye göre, 18 metre yüksekliğindeki katta beton döken işçiler, iskelenin çökmesi üzerine göçük altında kaldılar

Devletin inşaatında iskele çöktü; 1’i ağır 3 yaralı
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:38

3 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDAN ÇIKARILDI
Akşam 16.00 sıralarında meydana gelen iskele çökmesinde göçük altında kalan 3 işçi yaralandı. Elde edilen bilgilere göre, yapımı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesinin 200 yataklı hastane inşaatında meydana gelen iskele çökmesi sonu 3 işçi göçük altında kaldı. Göçüğün ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile sağlık ekibi sevk edilirken, Göçük altında kalan Ahmet Töre (28), Servet Alver (33) ile Yunus Öztürk (21) itfaiye ekipleri ile inşaatta çalışan işçilerin çalışmasıyla göçük altından çıkarıldı.

BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Göçük altında kalan işçilere ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra işçiler işçiler ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Töre’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, olay hakkında gerekli bilgileri aldılar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN-Uğur Can AVCILAR









Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.