Dezenfekte çalışmaları periyodik olarak devam edecek

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı dezenfekte çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Tır Parkı, Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri, PTT Şubeleri, park ve yeşil alanlar, kent meydanı ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

Dezenfekte  çalışmaları periyodik olarak devam edecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Mart 2020 Perşembe 11:06


İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
  Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran Corona Virüse karşı Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü kent genelinde ilaçlama çalışmasına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan noktalarda dezenfekte çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri bugün de Tır Parkı, Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri, PTT Şubeleri, park ve yeşil alanlar, kent meydanı ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydederek, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almalarını istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.