Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı Çerkezköy Belediyesi’nin kent genelinde başlattığı dezenfekte çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Dezenfekte çalışmaları sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Mart 2020 Cuma 12:11


Kent genelindeki ana cadde ve sokakları periyodik olarak dezenfekte eden Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizdeki cadde ve sokakları, park ve yeşil alanları ile Kızılpınar Kocameşe Piknik ve Mesire Alanını, Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nı, Kızılay Çerkezköy Şubesi’ni, 1911 Çerkezköyspor Tesislerini, Fatih Mahallesi PTT Şubesini dezenfekte etti.

  DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK
  İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydederek, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı önlem ve uyarıları dikkate almalarını istediler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.