Dezenfekte Çalışmalarına aralıksız devam

Kapaklı Belediyesinin iştiraki olan ve birçok alanda Kapaklı'da hizmetlerine aralıksız devam eden KENTAŞ tarafından koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında ilçemizdeki okullarda ve toplu taşıma araçlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapılıyor.

Dezenfekte Çalışmalarına aralıksız devam
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2020 Cuma 10:59


Kapaklı Belediyesi olarak her türlü önlemi aldıklarını ve halkın sağlığını her şeyden çok önemsediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza belirli periyotlarda kentimiz genelinde devam ediyoruz." dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZA BELİRLİ PERİYOTLARDA KENTİMİZ GENELİNDE DEVAM EDİYORUZ"
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Çin'in Vuhan eyaletinden yayılan, neredeyse tüm dünyayı etkiler hale gelerek ölümcül vakalara yol açan, ne yazık ki ülkemizde de rastlanan Corona Virüse(Covid-19) karşı ilçemizde de  tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Bu kapsamda belediyemizin bir iştiraki olan birçok alanda ilçemizde hizmetlerine aralıksız devam eden KENTAŞ tarafından kentimiz genelindeki tüm okullarda ve toplu taşıma araçlarında Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız belirli periyotlarda kentimiz genelinde sürecek." dedi.
"BU SÜREÇTE GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDERİM"
İkinci eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala da okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirildiğini anımsatan Başkan Çetin, "Periyodik ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız ve Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler  kapsamında ilçemizdeki okullarımızda ve toplu taşıma araçlarında çalışmalarımız devam ediyor. Söz konusu virüse karşı umuma açık alanların dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bireysel tedbirler de çok büyük önem arz etmektedir. Kişisel temizliğe büyük önem veren milletimizin, bu süreçte daha hassas bir şekilde davranmasını istirham ediyorum. Sağlık Bakanlığımız tarafından hazırlanan broşürlerde yer alan bilgileri uygulamaya özen göstererek, ailemizle ve yakınlarımızla da paylaşmanızı, bu süreçte gereken hassasiyeti göstermenizi rica ederim." dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.