Dil-Ka Group, MD Belgelendirme’nin çözüm ortağı oldu ​

Dil-Ka Group ile MD Belgelendirme arasında imzalanan protokol kapsamında; Dil-Ka Group, Gaziantep Merkezli MD Belgelendirme’nin Trakya Çözüm Ortağı oldu.

Dil-Ka Group, MD Belgelendirme’nin çözüm ortağı oldu ​
04 Ekim 2018 Perşembe 11:40

PROTOKOL İMZALANDI
Personel taşımacılığı, personel tedarik, güvenlik sistemleri, güvenlik personeli temini gibi ihtiyaçlar için çözüm odaklı hizmet vermek amacıyla kurulan Dil-Ka Group ile Gaziantep merkez olmak üzere Kahramanmaraş, Bursa, İstanbul, Malatya, Adıyaman, Denizli ve Uşak’ta hizmet veren, tamamen öz kaynaklardan ve profesyonel yönetim kadrosundan  gücünü alarak Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından TS EN ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme Standardına  uygun olarak oluşturulmuş sistem dahilinde akredite olan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından Ulusal Yeterliliklere göre MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi vermek üzere yetkilendirilmiş bir kuruluş olan MD Belgelendirme arasında çözüm ortaklığı protokolü imzalandı.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİLER
Dil-Ka Group ortakları Dilek Köksal ve Mustafa Karaca ile MD Belgelendirme Yönetim Temsilcisi Yunus Güç’ün katılımlarıyla sağlanan anlaşma kapsamında; Dil-Ka Group, MD Belgelendirme’nin Trakya Çözüm Ortağı oldu. Anlaşmanın sonunda taraflar birbirlerine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.