Dilsiz mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta Kapaklı’da gerçekleştirilen Muhtarlık Seçimlerinde İbrahim Boz’la yarışan ve 10 bin oyun yaklaşık 8 binini alan Seçkin Dilsiz mazbatasını aldı.

Dilsiz mazbatasını aldı
18 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Geçtiğimiz Pazar günü Kapaklı’da yapılan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde kullanılan 10 bin 561 oyun 7 bin 736’sını alarak muhtarlığa seçilen Seçkin Dilsiz mazbatasını aldı. Dilsiz, böylece 20 yıldır babasının yürüttüğü muhtarlık görevini bir anlamda devralmış oldu.
Mazbatasını Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Akın Dombaycılar’dan alan Dilsiz, mahalleyi ve vatandaşları uzun yıllardır tanıdığını belirterek görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Mazbatayı Dilsiz’e veren Dombaycı da Dilsiz’e görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.