DİN-BİR-SEN'den Akay'a hayırlı olsun

Din-Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Abdullah Karacan ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

DİN-BİR-SEN'den Akay'a hayırlı olsun
18 Nisan 2014 Cuma 07:38

Din-Bir-Sen İl Başkanı Abdullah Karacan Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Selim Göçer ve Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Din-Bir-Sen İl Başkanı Karacan, "Yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.
DİN GÖREVLİLERİ AKAY'I ZİYARET ETTİ
Yeni Belediye Başkanı Vahap Akay'a tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor. Akay'a kutlama ziyaretinde bulunanlar arasına Din-Bir-Sen de katıldı. Din-Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Abdullah Karacan, Çerkezköy İlçe Başkanı Selim Göçer ve sendika yönetim kurulu üyeleri önceki gün Başkan Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Vahap Akay'a Kur'an-ı Kerim ve meali hediye eden Din-Bir-Sen İl Başkanı Abdullah Karacan, "Çerkezköy ilçemiz ülkemizin her ilinden insanları barındıran bir ilçe olması sebebiyle Belediye hizmetleri çok önem taşıdığını düşünüyoruz. Genç bir Belediye Başkanının ilçemizin vizyonu açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Tekrar yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını diliyor, size de bu görev süresince başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Din görevlilerinin oluşturduğu sendika yöneticilerine teşekkür eden Başkan Vahap Akay, hediye Kur'an-ı Kerim için ise ayrıca teşekkür etti. Akay, "Benim için anlamlı bir hediye oldu. Bu güzel hediye için teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık buraya kadar geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.