Din ve Samimiyet konusu anlatıldı

Kapaklı İlçe Müftülüğü tarafından Karaağaç İlköğretim okulunda Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. katılımın yoğun olduğu programda davetlilere gül ve lokum ikram edilirken, Kuran Tilavetini Ezan ve Kuran-ı Kerim okuma birincisi İstanbul Eyüp Cami Müezzini gerçekleştirdi

Din ve Samimiyet konusu anlatıldı
18 Nisan 2014 Cuma 07:33

PROGRAM KARAAĞAÇ'TA DÜZENLENDİ
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kapaklı İlçe Müftülüğü tarafından Karaağaç İlköğretim Okulu Konferans salonunda program düzenlendi. Çarşamba akşamı saat 17.30'da düzenlenen programa Kapaklı İlçe Müftüsü Ali Kotan, konuşmacı olarak Prof.Dr.Halil İbrahim Bulut, İstanbul Eyüp Cami Müezzini ve Ezan, Kuran-ı Kerim okuma Türkiye birincisi Hasan Tok, Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yeşil ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜRKİYE EZAN VE KURAN OKUMA BİRİNCİSİ KURAN TİLAVETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından Kuran Tilavetini İstanbul Eyüp Cami Müezzini ve Ezan, Kuran-ı Kerim okuma Türkiye birincisi Hasan Tok gerçekleştirdi. Kuran Tilavetinin ardından Kapaklı İlçe Müftüsü Ali Kotan programının açılış konuşmasını gerçekleştirerek yoğun bir katılım gösteren katılımcılara teşekkür etti. Programın devamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan slayt sunumu katılımcılara izlettirildi.
VATANDAŞLAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI
Kapaklı Ulu Cami İmam Hatibi Yakup Temel, söylediği Kaside ve ilahilerle salonda bulunan vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadılar. Karaağaç Veysel Karani Cami İmam Hatibi Mustafa Güler'in natı şerif yapmasının ardından programa konuşmacı olarak katılan Prof.Dr.Halil İbrahim Bulut sahneye geldi.
GÜL VE LOKUM İKRAMINDA BULUNDULAR
Prof.Dr. halil İbrahim Bulut, İslam, Hz.Peygamber, Din ve Samimiyet hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Yaklaşık bir saat süren konferansta bazı vatandaşlar kimi zaman göz yaşlarına hakim olamadılar. Konferansın ardından program sona ererken davetlilere gül ve lokum ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.