Dinamikspor 71-28 yenildi

Tekirdağ Yıldız Erkekler Grup Elemeleri’nde mücadele eden temsilcilerimizden Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ile Çerkezköy Kapalıspor salonunda karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 5-0’lık bir seri yakalayan Dinamikspor sonraki dakikalarda rakibinin ataklarına engel olamayınca karşılaşmadan 71-28 mağlup ayrıldı.

Dinamikspor 71-28 yenildi

DİNAMİKSPOR İYİ BAŞLADI

Tekirdağ Yıldız Erkekler Grup Eleme karşılaşmasında temsilcilerimizden Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Çerkezköy Kapalıspor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Dinamikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmaya Berkan, Hakan, Caner, Ege, ve Furkan beşlisi ile başlarken Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ise Berkay, Hakan, Hayat, Çağatay ve Oğuz ilk beşi ile başladı. İlk dakikalarda 5-0’lık bir seri yakalayan temsilcimiz Dinamikspor rakibinin sayılarına engel olamayınca ilk seti 12-11 önde kapattı.

İKİNCİ PERİYOTTA AKADEMİSPOR DAHA ETKİLİ

Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ikinci periyoda daha hızlı başladı. Üst üste bulduğu basketlerle bir anda öne geçen Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol takımı hem ribaunda hem de hücumda etkili olunca ikinci periyodu 30-19 önde kapattı.

DİNAMİKSPOR’DAN SADECE İKİ SAYI

11 sayılık fark ile girilen üçüncü periyotta Dinamikspor iyice oyundan düşünce Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı farkı daha da açmaya başladı. Üst üste bulduğu basketlerle farkı iyice açan Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol takımı rahat bir oyun sergilemeye başladı. Üçüncü periyotta 17 sayı bulan Akademispor Yıldız Erkekler Basketbol takımı, Dinamikspor’un sadece 2 sayı atmasına izin verdi ve üçüncü periyodu da 47-21 önde kapattı.

SON PERİYOTTA AKADEMİSPOR 24 SAYI BULDU

Dördüncü ve son periyoda gelindiğinde, farkı kapatmak için mücadele eden temsilcimiz ribaundlarda etkili olamayınca Akademispor’un sayılarına engel olamadı ve karşılaşmadan 71-28 skorla mağlup ayrıldı.

EN SKORER OYUNCU AKADEMİSPOR’DAN HAKAN OLDU

Dinamikspor ve Akademispor arasında oynanan karşılaşmanın en skorer oyuncusu 27 sayı atan Hakan olurken, temsilcimizin en skorer oyuncusu 9 sayı ile Caner oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.