DİNBİRSEN iftar verdi

Dinbirsen Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Müftülük bünyesinde hizmet veren din görevlileri ve imam-hatip, müezzin-kayyum ve Kur'an Kursu hocalarına yönelik iftar verildi. İftarda konuşan Dinbirsen İl Başkanı Abdullah Karacan, hedeflerinin din görevlileriyle iletişimi sağlamak ve mübarek ramazan ayında bir araya gelmek olduğunu söyledi

DİNBİRSEN iftar verdi
22 Temmuz 2014 Salı 07:46

Dinbirsen Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Banbaros Caddesi'nde bulunan Seven Döner ve Yemek Salonu'nda iftar yemeği verildi. İftara Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kenan Çetin, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi, Çerkezköy kamuoyunun İl Genel Meclis Üyeliği'nden tanıdığı Çorbacıoğulları Seyahat Acentası ve Sigorta Şirketi'nin sahibi Ercan Çorbacı, yine Çerkezköy Belediyesi'nin eski Belediye Meclis Üyelerinden Mikail Ünlü ve müftülük personeli ile çok sayıda din görevlisi, imam-hatip, müezzin-kayyum ve Kur'an kursu hoca ve öğreticileri katıldı. İftara Dinbirsen Çerkezköy İlçe Başkanı Selim Göçmez ve Tekirdağ İl Başkanı Abdullah Karacan ev sahipliği yaptı.
RAMAZAN AYI İKRAM AYI
Samimi bir atmosferde geçen iftarın sonunda eski Müftülük personellerinden Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kenan Çetin dua etti. Duanın ardından Türkiye'nin dinamik ve güvenilir Diyanet camiasının sendikası Dinbirsen Çerkezköy Yönetimi tarafından ilçede verilen iftar yemeğinin amacının iletişimi sağlamak ve mübarek ramazan ayında bir araya gelmeyi sağlamak olduğunu söyleyen İl Başkanı Abdullah Karacan, "Ramazan ayı ikram ayı olduğu için böyle bir iftarda bir araya geldik. Sendikanın görevi ayrışma değil bir araya getirmektir ve ötekileştirmeden hizmetler üretilmesidir. Bugünkü davetimize katıldığı için başta İlçe Müftümüz Yusuf Tuna Beye, din görevlisi imam hatip, müezzin, Kur'an kursu öğreticileri ne şahsım ve sendikamız adına teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlar, iftar yemekleri ya da başka bir araya getiren programlar ilerleyen dönemlerde de devam edecektir. Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de toplumun duyarlı kesimleriyle birlikte her türlü hizmete talibiz" diye konuştu.
Dinbirsen İlçe Başkanı Selim Göçmez'de yaptığı kısa konuşmada, "Katılan tüm arkadaşlarımıza ve Müftümüz Yusuf Tuna Bey'e, misafirlerimize geldikleri için teşekkür ediyoruz. Buraya gelerek bizleri memnun ettiler Allah'da onları memnun etsin" dedi. Konuşmaların ardından iftar programı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.