Diniz bayramlarımız da bizi birleştirir

Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı Recep Güven Parkı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Diniz bayramlarımız da bizi birleştirir
27 Ağustos 2018 Pazartesi 12:20

Bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Protokolü, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Mandalı, böyle bir günde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

BAYRAMLARIN AYRI BİR ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLMELİYİZ
Kurban Bayramı’nın önemine vurgu yapan Başkan Mandalı, ‘’Bugün Kapaklı’nın 50’de biri kaldı. Geri kalan 50’de 49’u ise bayram münasebetiyle memleketlerine gittiler. Birlikte Kurban Bayramı’nı kutlamak için burada 81 vilayetten vatandaşımız var. Birbirimize kızma, küsme, parti ayrımı yapma lüksüne sahip değiliz. Bu mübarek bayramların ayrı bir özelliği olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Bugün maddi imkânı olan vatandaşlarımız, kurban ibadetini yerine getiriyor. Allah kabul etsin. Bir hatırlatma olarak bu ibadeti yaparken de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza vermeye özen gösterelim. Ben buradaki vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

DİNİ BAYRAMLARIMIZ BİZİ BİRLEŞTİRİR
Burada parti gözetmeksiniz buluştuklarını belirten Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, “Kapaklımız, 81 vilayetten göç alan bir ilçemiz. Nüfusun büyük bir oranı memleketine gitti.  Fakat geri gelecekler. Burada hepimiz hiçbir siyasi görüş ayrımı olmaksızın buluştuk. Bizleri birleştiren İstiklal Marşımız, bayrağımız varsa, dini bayramlarımız da bizi birleştirir. Ailelinizle nice mutlu bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

HASTALARIN VE PERSONELLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADILAR
Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma programı sona erdi. Program sonrasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye personelleri İlçe Jandarma Komutanlığı’nı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, Kapaklı Devlet Hastanesi ve Kapaklı Diyaliz Merkezinde bulunan hastaları ziyaret ederek, hastaların ve personelin Kurban Bayramı’nı kutladılar.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.