Direklerarası Kumpanyası kahkahalara boğdu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından ‘Direklerarası Kumpanyası’ Kapalı Otopark üzerinde Çerkezköy halkı için sahnelendi.

Direklerarası Kumpanyası kahkahalara boğdu
08 Temmuz 2014 Salı 07:44

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU
Ramazan ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler devam ediyor. Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından sahneye yansıtılan ‘Direklerarası Kumpanyası’ Kapalı Otopark üzerinde Çerkezköylü tiyatro severler için sahnelendi. Düzenlenen tiyatro etkinliğini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Belediye Meclis Üyesi Binali Etyemez’in yanı sıra binlerce vatandaş büyük bir beğeniyle takip etti.
İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK
Ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Uğur Böceği Yalçın Özden’in yazıp yönettiği ‘Direklerarası Kumpanyası’ oyunu Çerkezköylülere tam anlamıyla bir kahkaha tufanı yaşatırken, tiyatro etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Çerkezköy Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinlikler  kapsamında, Çerkezköylülerin bir arada birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde dolu dolu Ramazan akşamları geçirmeleri için düzenliyoruz. Manevi duygularımızı en yoğun hissettiğimiz ay olan Ramazan ayı aynı zamanda ‘On bir’ ayın Sultanıdır. İlçe halkımızın kardeşlik içinde huzurlu ve tam bir birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmeleri için Belediye olarak elimizdeki imkanları seferber ettik” diye konuştu.
İLGİNİN ÇOK OLMASI BİZLERİ MUTLU ETTİ
Kültür sanat etkinliklerinin en iyi şekilde sergilenmesi için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Özgör, “Bu konuda Belediye Başkan Yardımcımız Atilla Can arkadaşımız büyük çaba harcıyor. Bu akşam Direklerarası Kumpanyası oyununa ilginin çok olması bizleri çok mutlu etti. İlgileri nedeniyle tüm Çerkezköy halkımıza çok teşekkür ediyoruz.  Ramazan Ayı'nın kentimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI
Çerkezköylüleri kahkahaya boğan oyunda, ünlü sanatçılar Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu, Salih Ünal, Selin Bayraktar, Ahu Özden, Uhde Seçil, Mustafa Sungur rol aldı. Çerkezköylülere unutulmaz eğlenceli ve bol kahkahalı bir gece yaşatan sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Aynı tiyatro Pazar akşamı Kızılpınar halkı için sahnelendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.