Diyaliz Merkezi’nin 3 aracı yenilendi

Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Diyaliz Merkezleri kiralık hasta servis araçlarını yeniledi. Kapaklı’da faaliyet gösteren Türk Böbrek Vakfına ait diyaliz merkezinin 3 servis aracı Türk Böbrek Vakfı’nın Gempa Otomotiv ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında yenilerek vakfa teslim edildi.

Diyaliz Merkezi’nin 3 aracı yenilendi
02 Ekim 2014 Perşembe 08:04

2014 MODEL ARAÇLARLA DEĞİŞTİRİLDİ
Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Merkezleri tarafından Tekirdağ’da bulunan Diyaliz Merkezlerinin hastalara hizmet verdiği araçları 2014 Model araçlarla değiştirildi. Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Merkezlerinden yapılan açıklamada, “Hiçbir zaman kaliteden ödün vermeden hizmetlerini sürdüren Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Merkezleri hastaların ikametgahları ile diyaliz merkezleri arasında servislerin daha sağlıklı ve daha konforlu olmasını sağlamak üzere Gempa Otomotiv İnşaat Lojistik ve LTD ile imzaladığı sözleşme çerçevesinde tüm servis araçlarını sıfır 2014 model araçlarla yeniledi” ifadeleri kullanıldı.

BÜYÜK BİR İSTEK İLE HİZMETİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
TBV Kapaklı Diyaliz Merkezi Mesul Müdürü Dr. Nur Tuğlu, “Hastalar artık daha rahat seyahat edecekler. Diyaliz tedavisinden çıkan hastaların merkezimizdeki aynı özen ve güven içerisinde evlerine ulaştırılmaları bizim için çok önemli. Kötü ulaşım koşulları hastaların sağlık durumlarını olumsuz yönde etkileyebiliyor, amacımız daha iyi hizmet. Bütün imkanlarımız hastalarımız için parolası ile bundan sonra hastalarımıza daha büyük bir istek ile hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ARAÇLAR 3 YILLIĞINA KİRALANDI
Yenilenen araçlardan 2 tanesi 22+1 kişilik olurken 1 tanesi ise 4+1 kapasiteli. Gempa Otomotiv İnşaat Lojistik ve LTD ile imzalanan sözleşme kapsamında araçlar 3 yıllığına kiralanmış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.