Doğa Yürüyüşü 14 Ekim’de

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 14 Ekim Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

Doğa Yürüyüşü 14 Ekim’de
02 Ekim 2017 Pazartesi 12:59

ÇUKURYURT ŞELALESİ’NDEN BAŞLAYACAK
Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde Çukuryurt Şelalesi’nden başlayacak olan Doğa Yürüyüşü, Dupnisa Mağarası’nda sona erecek. Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek.
YAKLAŞIK 8 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılacak. Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 13 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir.
DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEKLER
Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 14 Ekim Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
KUMANYA İKRAMI YAPILACAK
Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.