Doğan Spor’dan Çorlu’ya 5’i 1 yerde

Çerkezköy Doğan Spor, Tekirdağ 1. Amatör Lig’de başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Gollü galibiyetleriyle taraftarının yüzünü güldüren Çerkezköy Doğan Spor, Çorlu Spor’u 5-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü

Doğan Spor’dan Çorlu’ya 5’i 1 yerde
14 Kasım 2016 Pazartesi 15:57

ÇORLU SPOR’U AĞIRLADI
Tekirdağ 1. Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Doğan Spor’da yüzler gülüyor. Çerkezköy’ün köklü spor kulüplerinden olan Doğan Spor, bu hafta Çorluspor’u ağırladı. Veliköy Stadında gerçekleşen mücadele Çerkezköy Doğan Spor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Doğan Spor Yönetim Kurulu, teknik ekip ve futbolcular, Pazar sabahı kahvaltıda bir araya geldi. Öztrak Caddesinde bulunan H.K Hookah Lounge’ta gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Sabri Asbaş, “Bu kahvaltıyı Doğan Sporumuzun lisanslı oyuncusu Cihan Alözkan vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak birlikte şampiyonluğa kenetlenmiş şekilde Çerkezköy Doğan Spor’a gönül verenler, kulüp yönetimi, teknik direktör, futbolcusu hedefimize yürüyeceğiz. Kahvaltıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
İLK 11
Veliköy Stadında gerçekleşen mücadeleye Çerkezköy Doğan Spor, Alkan Yiğit, Ramazan Alabay, Bahadır Sava, Naim Pirinç, Alper Erilmez, Ferhat Kus, Ferhat Şenel, Onur Sezer, Ahmet Coşkun, Oğuzkan Çabuklar, Sinan Amaçer ilk on biriyle çıktı.
5-1 GALİP AYRILDI
Karşılaşmada ilk golü stoper mevkiinde oynayan Alper kaydetti. Çerkezköy Doğan Spor’u 2-0 öne geçiren golü Ahmet Coşkun atarken; ilk yarının skorunu tayin eden gol ise Sinan Amaçerin ayağından geldi. İkinci yarıya da etkili başlayan Çerkezköy Doğan Spor, gollerini Oğuzkan ve Ahmet Coşkun ile buldu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine kıyasla üstün bir futbol sahneleyen temsilcimiz sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.