Doğan yanan fabrikayı inceledi

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Geçtiğimiz Günlerde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın sonrası fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

 Doğan yanan fabrikayı inceledi
02 Temmuz 2015 Perşembe 17:08

 YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıktığı düşünülen bir yangın sonrası büyük ölçüde maddi zarara uğrayan fabrikayı ziyaret eden Doğan, yangınla ilgili yetkililerden bilgiler aldı ve fabrika yetkililerine geçmiş olsun dileklerini iletti

YAKLAŞIK 5 MİLYON TL ZARAR VAR

Fabrika yetkilileri yaptıkları açıklamada yakın mesafede olmasına rağmen itfaiye ekiplerinin olay yerine geç geldiklerinden yakınırken, yangın esnasında fabrikanın lokomotifi olduğunu söyledikleri bir makinenin yangından zarar gördüğünü, yaklaşık 5 milyon TL civarında bir maddi hasar ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler.

Ziyaretinde Doğan’a Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kadın kolları başkanı Nezahat Erdoğan, Belediye meclis üyesi İbrahim Aktürk, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililer eşlik etti.

Fabrika ziyareti öncesi ilçe teşkilatını da ziyaret eden Ayşe Doğan, burada partililerle buluşup seçim sonuçlarını değerlendirirken, Fabrika ziyareti sonrasında da Eski Ak Parti il yönetim kurulu üyesi R. Tahir Eke’yi ofisinde ziyaret etti.

UFUKTA BİR ERKEN SEÇİM BEKLEMİYORUM

Eke'yi ziyaretinde kısa bir seçim değerlendirmesinde de bulunan Ayşe Doğan, ufukta bir erken seçim beklemediğini söylerken, en az iki yıldan önce bir erken seçim olacağını düşünmüyorum, Halk bize koalisyon görevi verdi. en doğru kararı vermek için partimizin tüm organları gerekli çalışmaları yapacaktır dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.