Doğanspor 3 puanı 2 golle aldı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor, ligin 6’ncı haftasında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy Doğanspor takımı her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0’lık üstünlükle ayrılan taraf oldu

  Doğanspor 3 puanı 2 golle aldı
25 Mart 2015 Çarşamba 18:10

KARŞILAŞMA KAPAKLI DA OYNANDI

Karşılaşmaya Kapaklı Kartalspor Ömer Terbiyeli, Yunus Gümüş, Berkay Bedik, Alpay Çifçi, Onur Işıklı, Mustafa Çilek, Uğur Yağantekin, Furkan Karagüzel, Abdullah Yavuz, Uğurcan Işıklı ve Tolga Yayla on biri ile başlarken; Çerkezköy Doğanspor ise Emre Özten, Adem İnci, Sercan Sönmez, Berk Yıldırır, İdris Kırım, Kenan Asilkan, Yasin Karayel, Seçkin Şahin, Gökhan Balıkçı, Gürol Şenol ve Onur Sezer on biri ile başladı.

GÖKHAN TAKIMINI ÖNE GEÇİREN GOLÜ KAYDETTİ

Karşılaşmada ilk tehlikeli atağı geliştiren takım Doğanspor oldu. Sağ kanattan etkili gelen Doğanspor, Yasin’in ortasında ceza sahası içinde buluşan Gökhan’ın şık vuruşu ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele alan Doğanspor, farkı artırmanın peşine düştü. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Doğanspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Atılan uzun topla bir anda rakip defansın arkasına sarkan Doğansporlu Gökhan, Kapaklı Kartalsporlu Onur tarafından düşürüldü. Onur yaptığı faul sonrası sarı kart görürken, Doğansporlu oyuncular ise Onur’un son adam olduğu ve kırmızı kart görmesi gerektiği konusunda hakeme itirazda bulundu.

İLK DEVRE DOĞANSPOR TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Mücadelenin 33.dakikasında rakibine arkadan müdahale eden Doğansporlu Adem de hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısından başka gol sesi çıkmayınca, ilk devre, Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Çerkezköy Doğanspor oldu. Kapaklı Kartalspor’un beraberlik golünü aradığı mücadelede, Doğanspor ise farkı artırmanın peşine düştü. Mücadelede ilk oyuncu değişikliğini Kapaklı Kartalspor yaptı. 2 Numaralı Mustafa Çilek oyundan alınırken, yerine 17 numaralı formasıyla Erhan Uz girdi.

KARŞILAŞMA 2-0 TAMAMLANDI

Yapılan oyuncu değişiklikleri ile moral bulup karşılaşmada beraberliği yakalamayı amaçlayan Kartalspor’un planları tutmadı. Maçın 69’uncu dakikasında caza sahası içinde topla buluşan 88 numaralı Seçkin Şahin, takımını 2-0 öne geçiren gole imza attı. Bu dakikadan sonra Kartalsporlu oyuncular oyundan iyice düştü. Maçın 76’ncı dakikasında seri çalımlarla rakip ceza sahası önüne kadar giren Doğansporlu Kenan’ın sert şutunu, kaleci Ömer güçlükle kornere çeldi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Doğanspor takımının 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.