Doğruer son yolculuğuna uğurlandı

Yaklaşık 1 ay önce yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve o günden beri hastanede yoğun bakımda tutulan Musa Doğruer Cumartesi sabahı hayatını kaybetti. Musa Doğruer, Çerkezköy Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı

Doğruer son yolculuğuna uğurlandı
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:24

 CENAZE NAMAZI KALABALIKTI

Çerkezköy Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına yaklaşık bin 500 kişi katılırken, cenazeye katılanların arasında Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Arif Ahmet Denizolgun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülger, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Musa Doğruer’in çok sayıda akrabası ve seveni katıldı.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Cumartesi günü hayata gözlerini yuman Musa Doğruer, yaklaşık 1 ay önce yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve o günden bu yana yoğun bakımda tedavi görmekteydi.

BASIN MENSUPLARINA GÖRÜNTÜ ALDIRMADILAR

Yoğun bir katılımın yaşandığı cenaze namazında, Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Arif Ahmet Denizolgun ve beraberinde gelenler namaz esnasında basın mensuplarına görüntü aldırmazken, Musa Doğruer’in tabutu cenaze aracına taşınırken izdiham yaşandı.

MUSA DOĞRUER’İN  CENAZESİ İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

Osmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musa Doğruer’in naaşı İstasyon Mezarlığı’na defnedildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.