Doğu Tül ve Perde Sarayı açıldı

İşletmeciliğini Ramazan Uçkun'un yaptığı Doğu Tül ve Perde Sarayı'nın showroomu Atatürk Caddesi No:80 adresinde hizmete girdi.

Doğu Tül ve Perde Sarayı açıldı
18 Temmuz 2007 Çarşamba 08:24

Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No:17 adresinde hizmet veren Doğu Tül ve Perde Sarayı'nın showroomunun artık Atatürk Caddesi üzerinde hizmet vereceğini belirten işletme sahibi Ramazan Uçkun, her türlü tül perde, halı, çeyiz ve mefruşat çeşitleri ile Çerkezköy halkının hizmetinde olduklarını ifade etti.

Açılışa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar ve Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alaettin Demirbağ, açılan showroomun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, işletme sahibine bol kazanç dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.