Doğum günün kutlu olsun Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek Akay’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vahap Akay; “Parti yönetimindeki arkadaşlarımıza beni düşünüp böyle bir kutlama düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Doğum günün kutlu olsun Başkan
23 Temmuz 2015 Perşembe 17:45

 CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN VAHAP AKAY’A SÜRPRİZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın makamında düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’nden bazı isimler katıldı.

 

YAPILAN SÜRPRİZ BAŞKAN’I DUYGULANDIRDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın kızı Duru Alaca’yı ellerinde çiçeklerle karşısında gören Vahap Akay karşılaştığı sahne karşısında duygulanırken, doğum gününü hatırlayıp bu güzel gününde onu yalnız bırakmayan İlçe Yönetim üyelerine teşekkürlerini iletti. Bu tip durumlarda heyecanlandığını belirten Akay, “Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Parti yönetimindeki arkadaşlarımıza beni düşünüp böyle bir kutlama düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESTİLER

 

Başkan Akay’ın kısa teşekkür konuşmasının ardından kendisi için hazırlatılan ve üzerinde ‘Doğum Günün Kutlu Olsun BAŞKAN’ yazan pastanın mumlarını üfleyen Akay daha sonra kutlamaya gelen partililerin tebriklerini kabul etti.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.