Doktor ataması yapıldı sıra PTT'de

Yaklaşık 4 ay önce Çerkezköy'ün kapıya dayanmış sorunlarını çözmek üzere Ankara'ya giden ve sorunlar hakkında çözüm arayışı içine giren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Tekirdağ AKP İl Başkanı Mehmet Şık ve Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı'nın girişimleri sonucunda her nekadar yetersiz olasada Devlet Hastanesi'ne yapılan 6 doktor ataması, yapılan çıkarmanın ilk sonucu olurken diğer kurum ve kuruluşların sorunları ise hala çözüm bekliyor.

Doktor ataması yapıldı sıra PTT'de
02 Temmuz 2008 Çarşamba 00:00

Nisan ayı içerisinde Ankara çıkartmasından dönerek kurum müdürlerini ziyaret eden ve konular hakkında bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı Ankara'da Milletvekilimiz Necip Taylan ve Başkanlar ile birlikte PTT Genel Müdürlüğü, TCK Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Mali ve İdari Hizmetler Müdürlüğü ile görüştüklerini, bir gün içerisinde tüm bu kurumlar ile görüşerek Çerkezköy'ün acil çözüm bekleyen problemlerini görüşerek, olumlu ilerlemeler kaydettiktlerini dile getirmişlerdi.

DOKTOR ATAMALARIYLA GÖRÜŞMELER İLK MEYVESİNİ VERDİ

Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne yapılan 6 doktor atamasıyla birlikte görüşmeler her nekadar yetersiz olsada ilk meyvesini verirken, Ertem ve Yazı'nın kurum ziyaretlerinde dile getirdikleri konular hakkında da sonuçlar bekleniyor.

İLK ZİYARET PTT YE OLMUŞ VE HAZİRAN AYINDA MEMUR ATAMASI YAPILACAKTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı Nisan ayı içerisinde PTT Çerkezköy Şubesi Müdürü Ali Arslan'ı ziyaret ederek görüşmeler hakkında bilgi vermişler ve Haziran ayı içerisinde memur ataması yapılacağının sözünü aldıklarını söylemişlerdi. Haziran ayını tamamlamamıza rağmen Çerkezköy PTT Şubesi'ne memur atamasının yapılmadığını hatırlatır tekrardan konu ile ilgili görüşmelerin yapılmasının ilçemize fayda sağlayacağını belirtiriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.