Doktor ümidi başka bahara

2008 yılı 1. Dönem Kurumlararası Naklen Atama Kurası'na Sağlık Bakanlığı doktor eksikliği en fazla hissedilen yerlerin başında gelen Çerkezköy Devlet Hastanesi'ni yine koymadı. Böylece Devlet Hastanesi'nin doktor ümidi bir başka bahara kaldı.

Doktor ümidi başka bahara

ÇERKEZKÖY'Ü CİDDİYE ALAN YOK

Yaklaşık 9 aydır doktor eksikliği nedeni ile zor günler geçiren ve vatandaşlara sağlık hizmeti sunmakta sancılar çeken Çerkezköy Devlet Hastanesi Ankara'dan gelen haber ile şok oldu. Yapılacak olan ilk atamada Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin doktor ihtiyacının karşılanacağı sözünü veren siyasetçiler ve bürokratların tüm girişimlerine rağmen Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 2008 yılı 1. Dönem Kurumlararası Naklen Atama Kurası'nda Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin esamesi bile okunmadı. Çerkezköy ve Tekirdağ'ın siyasetini ve bürokrasisini hiçe sayan ve takmayan Bakanlık, bu ay içinde yapılacak olan atamaya Çerkezköy'ü yine sokmadı.

VATANDAŞ TEPKİLİ AMA ONU DA CİDDİYE ALAN YOK!

Bu ay içinde 50 Uzman Doktor ve 5 Pratisyen Tabip ile ebe, hemşire, sağlık memuru vs.'nin atamasının yapılacağı 2008 yılı 1. Dönem Kurumlararası Naklen Atama Kurası'na Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin konulmaması Çerkezköy'de de üzüntü ile karşılandı.

NİYE İLGİLENSİNLER Kİ!

"İmkanı olanların kendileri, çocukları, eşleri tabiki özel hastanelerde sağlık hizmeti alıyor. Devlet Hastanesi'ndeki doktor sıkıntısı onları ne ilgilendirir" diye tepkilerini dile getiren vatandaşlar, biran önce Devlet Hastanesi'ni Genel Cerrah, KBB Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Ortepedi Uzmanı ile Çocuk Hastalıkları Uzmanı atanmasını istediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.