DÖNEM SONU PİYANO DİNLETİSİ

Çerkezköy Kültür - Sanat Akademisi piyano kursiyerleri tarafından hazırlanan “Dönem Sonu Piyano Dinletisi” Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

DÖNEM SONU PİYANO DİNLETİSİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Ocak 2022 Pazartesi 15:34

430 KURSİYER

   Piyano dinletisi etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ile piyano kursiyerlerinin velileri katıldı. Dinleti öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, “2020-2021 eğitim-öğretim yılında başlattığımız ve pandemi koşulları dahilinde 4 ay süreyle hizmet verdiğimiz Kültür - Sanat kurslarımızın neticesinde, eğitmen kadromuzu genişleterek, kursiyer mevcudumuzu ve branş çeşitliliğimizi arttırdık. 2021 Eylül ayı itibarıyla Çerkezköy Kültür - Sanat Akademimizi kurduk. Akademimiz bünyesinde, piyano, gitar, bağlama, ukulele, çocuk korosu, TSM korosu, yağlı boya, kara kalem, ahşap süsleme branşlarında, çocuk ve yetişkin olmak üzere 430 kursiyerimize eğitim hizmeti vermekteyiz” dedi.

AKAY’A TEŞEKKÜR

   Çocuklarımız için kültür, sanat ve eğitim alanlarında fırsat eşitliğinin en büyük destekçilerden biri olan Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaşları 7 ile 17 arasında değişken 31 çocuk kursiyerimiz dönem sonu piyano dinletimizde sahne alacaklar. Kursiyerlerimizin 6’sı 8 ay süreyle, 25’i ise 4 ay süreyle piyano eğitimi hizmetimizden faydalandılar. Dinletide yer almayan çocuk ve yetişkin 24 kursiyerimiz daha piyano öğrenimlerine devam etmektedirler.”   

ESERLERİNİ SESLENDİRDİLER

   Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım’ın konuşmasının ardından piyano kursiyerleri sırasıyla performanslarını sergilediler. Kursiyerlerin piyano dinletilerinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım tarafından piyano eğitmeni Ömer İnce’ye çiçek takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.