DP Adayı Güler'den teşekkür ziyaretleri

22 Temmus'da yapılan 23. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Demokrat Parti'den Milletvekili Adayı olan Müjdat Güler Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, seçimleri değerlendirdi. Seçimlerin bölgemize, ilçemize, Tekirdağ'ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen DP Adayı Müjdat Güler, "Seçim sonuçları ortadadır. Bunun üzerine konuşulacak aslında fazla bir şey de yoktur. İnşallah sonuçalr hepimiz için hayırlı olur" dedi.

DP Adayı Güler'den teşekkür ziyaretleri
01 Ağustos 2007 Çarşamba 07:29

Oldukca büyük bir seçim kampanyası yürüten Müjdat Güler, seçim süresince çalışmalarının çok iyi ve güzel geçtiğini, herkesin teveccühünü kazandıklarını ama partilerinin barajı aşamaz endişesi ile birçok seçmenin başka partilere oy verdiğini belirterek, "Bir de benim ikinci sırada olmamdan dolayı oy kaybımız oldu. Eğer listenin ilk sırasında ben olsaydım, oy oranımız Tekirdağ'da çok daha farklı olurdu" dedi.

Elazığ'dan sonra Demokrat Parti'nin en iyi oy oranını Tekirdağ'da yakaladığını belirten Müjdat Güler, bundan sonrada siyasete devam edeceğini belirterek, "Tüm hemşehrilerime bize verdikleri destekten, duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. İnşallah kendileri ile önümüzdeki yıllarda yeniden birlikte olacağız" dedi.

Köylerde AK Parti'ye oy çıkmasına bir anlam veremediğini de belirten DP Adayı Müjdat Güler, "Orman köylüsü ağlıyordu, normal köylüler zaten ağlıyordu. Fakat başta Anadolu'da olmak üzere neredeyse tüm köyde AK Parti 1. parti çıktı. Böylede garip bir tablo var. Bu seçim sonuçları üzerinde gerçekten çok iyi düşünülmeli, irdelenmelidir" dedi.

Gazetemizi DP Kapaklı Belde Başkanı Mustafa Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret eden Müjdat Güler, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A. Tamer Avcılar ve Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz ile bir süre sohbet ettikten sonra, Gazetemizden ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.