DP Adayı Müjdat Güler'den ziyaretler

Demokrat Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Müjdat Güler, haftasonu Çerkezköy'ü ziyaret ederek. incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

DP Adayı Müjdat Güler'den ziyaretler
03 Temmuz 2007 Salı 08:28

Atatürk ve Öztrak Caddesi'ndeki esnafları ve iş yerlerini ziyaret eden Demokrat Parti 2. sıra Adayı Müjdat Güler, partisinin kesinlikle baraj sorunu olmadığını belirterek, seçimlerden zafer ile ayrılacaklarını kaydetti.

GÜLER DESTEK İSTEDİ

Demokrat Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Müjdat Güler ve Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli haftasonu Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi'nde bulunan esnafları ve iş yerlerini ziyaret ederek, 22 Temmuz'da yapılacak olan 23. Dönem Milletvekilliği seçimleri için destek istediler.

FARKLI OLACAĞIM

Ziyaret edilen iş yerlerinde kendini tanıtan DP Adayı Müjdat Güler, seçidiği zaman farklı bir milletvekili profili çizeceğini belirterek, "Milletin, yani sizlerin vekili olmak için elimden gelen tüm çabayı, gayreti göstereceğim" dedi.

Bölgenin ve Çerkezköy'ün sorunlarını çok iyi bildiğini belirten DP Adayı Müjdat Güler, "Allah nasip olur ve sizler destek verirseniz bölgemizin, ülkemizin sorunlarını el birliği ile çözeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.