DP Adayı Yılmaztürk'den ziyaret

Demokrat Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Seven Yılmaztürk, Gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A. Tamer Avcılar ve Yazı İşleri Müdürü Nevzat Deniz ile bir süre sohbet eden Demokrat Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Seven Yılmaztürk, partisinin kesinlikle baraj sorunu olmadığını belirterek, şunları söyledi:

DP Adayı Yılmaztürk'den ziyaret
17 Temmuz 2007 Salı 08:31

"Kadınlarımızın siyasette daha aktif görev almalarını, çalışmalarını istiyoruz. Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Bu nedenle siyasete atıldım ve DP'den Aday oldum. İnşallah seçimlerden başarı ile ayrılarak, partimizi TBMM'ye, iktidara taşıyacağız. Bunun işaretlerini de Çerkezköy, Çorlu, saray gezilerinde aldık. İnşallah seçimler hem bölgemize, hem de ülkemize hayırlı ve uğurlu olur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.