Dr. Çalışkan aday adaylığı için başvurdu

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, 27. Dönem Milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusu yaptı.

Dr. Çalışkan aday adaylığı için başvurdu
07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:19

BİLDİRİ YAYIMLADI
Yapmış olduğu başvuru için bir bildiri yayımlayan Dr. Çalışkan, “32 yıllık hekimlik hayatımda halkımıza gururla ve mutlulukla hizmet ettim.

BAŞVURUMU YAPTIM
Bu hizmeti daha fazla insana ulaştırmak inancı ve tüm ülkemize hizmet etme ülküsü ile 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisinden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olarak genel merkezimize başvurumu yaptım.

BİLGİ BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ HİZMET İÇİN KULLANACAĞIM
Gerek Devlet bünyesinde, gerekse Özel Sağlık Sektöründe Doktor, Yönetici ve Girişimci olarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bundan sonraki dönemlerde, Milletvekili olarak başta Tekirdağ ve Trakya’mız olmak üzere ülkemizin her yerinde hizmet için kullanma hevesindeyim.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
Umutla, hevesle, çalışma gayreti ile çıktığım bu yolda Allah utandırmasın. Şahsım, Partim ve Ülkem için hayırlısı neyse onu nasip etmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.