DSİ 11. Bölge Müdürü Kuran’dan Ziyaret

Devlet Su İşleri(DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kapaklı’dan geçen derelerde incelemelerde bulunuldu.

DSİ 11. Bölge Müdürü Kuran’dan Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Haziran 2020 Pazartesi 11:43

İncelemelerin ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “En kısa zamanda derelerin ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.
“İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in Kapaklı’daki derelerin ıslah edilmesi konusunda yaptığı girişimler doğrultusunda Devlet Su İşleri(DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran ve beraberindeki heyet Kapaklı’ya geldi. Kuran ve beraberindeki heyet ile ilçemizden geçen dereleri yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, derelerin son durumu hakkında heyete bilgi aktardı. Yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan Başkan Çetin, “İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli yaralarından birisi dere ıslahları. Son yağmurda da bu konunun ne kadar elzem olduğunu gördük. Derelerimizin ıslah edilmesi konusunda yaptığımız girişimler sonucunda yakın zamanda ziyaret ettiğimiz DSİ 11.Bölge Müdürümüz Sayın Erdinç Kuran ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlayarak, söz konusu derelerde incelemelerde bulunduk. En kısa zamanda derelerimizin ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.