DSİ tamamladı, sıra Büyükşehir’de

Devlet Su İşleri (DSİ), Hükümet Caddesi’nde yaptığı köprünün, kendi sorumluluğunda olan bölümünü tamamlayarak teslimini gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı dolgunun ardından köprü trafiğe açılacak

DSİ tamamladı, sıra Büyükşehir’de
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:19

TARİHİNDE ÖNCE TESLİM ETTİ
DSİ’nin Hükümet Caddesi üzerinde bulunan köprüde yaptığı çalışmalar sona erdi. 31.12.2016 iş bitiş tarihi bulunan köprü, bu tarih beklenmeden tamamlanarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi.
GÖZLER BÜYÜKŞEHİR’E ÇEVRİLDİ
DSİ’nin, köprü yapımında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesinin ardından gözler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı dolgunun ardından köprü trafiğe açılacak. Hükümet Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar da bu esnada devam edecek.
Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.