DSİ’nin yapacağı çalışmayı Belediye yapıyor

Kısa bir süre önce meydana gelen yağışların ardından su taşkınları yaşanırken, DSİ’nin yapması gereken çalışmaları Çerkezköy Belediyesi kendi imkanlarıyla yaparak Pınarça ve Çorlu Deresi’nde genişletme çalışması yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vahap Akay, olası etkili yağışlarda yeniden su taşkınlarının yaşanmaması için kendi imkanlarıyla Hükümet caddesi üzerinde ki dere kenarlarında genişletme çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

DSİ’nin yapacağı çalışmayı Belediye yapıyor
01 Ekim 2014 Çarşamba 08:15

DERE KENARLARI GENİŞLETİLİYOR
Çerkezköy Belediyesi olası bir sel felaketine karşı Pınarça ve Çorlu Deresi çevresinde genişletme çalışmaları yapmaya başladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile yapılan çalışmaları yerinde incelerken, dere kenarlarında kato ile yapılan genişletme çalışmalarının nerelerde yapılması gerektiği yönünde talimat vererek çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesini istedi.

TÜM ÇALIŞMALAR BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANIYOR
Pınarça ve Çorlu Deresi etrafında yapılan çalışmada, dere kenarları genişletilerek su akışının rahatlatılması sağlanıyor. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “DSİ şuan için herhangi bir çalışma başlatmadı. Yapılan çalışma tamamen Belediye’nin olanaklarıyla sağlanıyor. Olası bir yağmur yağışında zararı en aza indirgemeye çalışıyoruz” dedi.

YAMA ASFALTLAMA YAPILIYOR
Diğer yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından cadde ve sokaklarda ki bozuk yollarda da yama çalışmaları kapsamında asfaltlama yapıldığı ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yurttaş - 9 yıl önce
kamu kurumlarının chp li belediyeleri engelleyici tutumu devam ediyor...bu diğer sivil toplum kuruluşlarına da siçradı...tıpkı sanayiciler gibi...sayın vali bu duruma el koymalı!
Avatar
huseyin - 9 yıl önce
dsi̇ uyuma 2 ay dedi̇n 2 sene oldu.hani̇ köprüler hani̇ i̇slah.yapmıyorsa mütahitin sözleşmesini feshedin
Avatar
vatandas - 9 yıl önce
metin dönmezin bahsettiği dereyi tıkayan firmalarla alakalı bir gelişme varmı yoksa birilerine para aktarmak içinmi bu çalışma yapılıyor