DSP Tekirdağ Milletvekili Adaylarını tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ İl Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili adaylarını tanıttı

DSP Tekirdağ Milletvekili Adaylarını tanıttı
04 Mayıs 2015 Pazartesi 17:56

 DSP SÖYLEMLERİ OYA DÖNÜŞTÜRÜLEMİYOR


DSP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım kahvaltısına DSP Tekirdağ İl Başkanı Kenan Çil, milletvekilleri adayları ve gazeteciler katıldı. Kahvaltıda konuşan DSP Tekirdağ İl Başkanı Kenan Çil, "Tekirdağ milletvekili adaylarımızın hepsinin çalışmaları var. Seçimlerin bizim için iyi olacağını düşünüyoruz. Demokrasiye olan inancımız, ülkeye olan sevgimiz, Atatürk devrimciliğine olan bağlılığımız partimizin ilkelerinden biridir. Emeğe, insan haklarına, evrensel değerlere sahip çıkan partinin üyeleriyiz. Aynı zaman DSP olarak da bir aileyiz. Bizim de sesimizi duyarlar. Gereken ilgiyi halkımızdan görürüz. Köylerde, kahvelere gittiğimizde herkes DSP diyor ama oya dönüştürülmeye geldiğinde ne yazık ki bir kazanım olarak elde edemiyoruz" ifadesini kullandı.


TOPLANTI ADAYLARIN KONUŞMALARIYLA SON BULDU


Tanıtım toplantısı, DSP Tekirdağ İl Başkanı Kenan Çil’in açıklamanın ardından DSP Tekirdağ Milletvekili Adaylarının konuşmasıyla son buldu.


Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.