Dününüzü çalanlara yarınlarınızı çaldırmayın

Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre, Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerinin ardından Çerkezköy’ün yeni Belediye Başkanının belli olacağını belirterek, “Dününüzü çalanlara yarınlarınızı çaldırmayın” çağrısında bulundu

Dününüzü çalanlara yarınlarınızı çaldırmayın
27 Mart 2014 Perşembe 08:02

Pazar günü yapılacak olan seçimlere artık sayılı günlerin kaldığını ve Adayların son düzlüğe girdiğini belirten DP Adayı Erol Göre, şuanda CHP’nin rakibinin MHP ve BBP olduğunu belirterek, “Eğer Çerkezköy’deki %20’lik kararsız seçmen kitlesi Demokrat Parti’ye ve Adayına teveccüh gösterirse Demokrat Parti olarak bu yarışın içerisinde oluruz. Kararsız seçmenlerin oylarına talibim” dedi.
KARARSIZLARDAN DESTEK İSTEDİ
Çerkezköy’deki yerel seçimlerin CHP, MHP ve BBP arasında kıyasıya bir rekabete sahne olacağını iddia eden DP Adayı Erol Göre, “Benim şahsi düşüncem yarışın CHP, MHP ve BBP arasında geçeceği yönünde. Eğer Çerkezköy’deki %20’ye yakın kararsızlar DP’yi destekler isme bu yarışın içerisinde bizde oluruz. Aksi takdirde bu üç partiden biri ipi önde göğüsler” ifadelerini kullandı.
YARIŞI AKP’NİN ÖNÜNDE TAMAMLARSAK KİMSE ŞAŞIRMASIN
AKP’nin Türkiye genelinde oy kaybettiğini ve Çerkezköy’de büyük oy ve prestij kaybettiğini kaydeden DP Adayı Erol Göre, “Yarışı AKP’nin önünde tamamlarsak kimse şaşırmasın” çıkışında bulunduktan sonra şunları söyledi: “AKP Adayı ve 10 yıldır Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ali Ertem son çare olarak tüm sevdiği, yol arkadaşlığı yaptığı arkadaşları bir kalemde silerek partide adı şanı hiç olmamış isimleri listesine ve yanına aldı. Bu da sayısı azalan AKP seçmenini iyice küstürdü.
ALİ USTA REMZİ KALFA DÖNEMİ BİTTİ
Eğer tüm bunlara rağmen seçimi kazansa ne olur? Bence sevdiklerini kaybeden insan, seçimi kazansa da kaybetmiştir. Kendisi kazanma şansı olmadığı için böyle bir risk almıştır. Çünkü Çerkezköy’de artık Ali Usta, Remzi Kalfa dönemi sona ermiştir. Sayın Belediye Başkanı seçime kendi yol arkadaşları ile girse ve kaybetseydi hiç değilse sevdiklerini kaybetmemiş, üzmemiş olurdu ve saygı gösterirdi. Şimdi hem seçimi kaybetti, hem de dava arkadaşlarını kaybetti.”
AKP’NİN SON KULLANMA TARİHİ GEÇTİ
“AKP’deki telaş ve şaşkınlığı ben gördüğüm gibi herkes görüyor” diyen DP Adayı Erol Göre, “AKP’nin Adayı çıkıp Başbakana ve partisine oy istiyor artık. Bu da yetmezmiş gibi Çerkezköy’e hiç olmadığı kadar Bakan gelip gidiyor son 1 ayda. Ama bunların artık bir faydası olmayacak çünkü AKP’nin son kullanma tarihi geçti artık” dedi.
HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ
Pazar günü yapılacak olan seçimlerin başta ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını dileyen DP Adayı Erol Göre, seçimler süresince ve seçim günü görev yapacak kolluk kuvvetlerine ve sandık görevlerine de teşekkür ederek, “Seçimlerin huzur, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü yapılacak olan final ile bu seçim bitecek ve yine yüz yüze bakılacak. O nedenle ortamı germeye, gönülleri kırmaya gerek yok” diye konuştu.
KIRATA SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI
Seçimlerde artık son düzlüğe gidildiğini kaydeden DP Adayı Erol Göre, “Son düzlükte DP olarak iyi bir çıkış yakalayacağımızı ve kararsızların partimize teveccüh göstereceğini umuyorum. Kararsız vatandaşların Pazar günü sandıklarda Kıratı şahlandırmasını istiyoruz. Kıratı şahlandırmak için çıktığım bu yolda ne kadar oy alırsam alayım ben mutlu olurum. Bize destek vermeyen demokratlar utansın derim başarısız olursak. O nedenle tüm demokratları yuvaya ve Kırata sahip çıkmaya davet ediyorum” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilal - 10 yıl önce
olmaz işiniz
Avatar
kırat - 10 yıl önce
demokratlar yuvaya 2015 bizi,m yılımız olacak
Avatar
adam - 10 yıl önce
erol göre seni seviyoruzda partin zayıf işin zor
Avatar
b - 10 yıl önce
oylar bağımsıza
Avatar
trak - 10 yıl önce
saalla salla bekara karı boşamak kolay.
Avatar
hakan - 10 yıl önce
dp türkiyenin tek çıkış yolu haydi demokratlar yuvaya
Avatar
mustafa - 10 yıl önce
erol bey partimiz ve sizin için kırat