Dünya Engelliler Günü kutlandı

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

Dünya Engelliler Günü kutlandı
05 Aralık 2017 Salı 16:55

PROGRAMA YOĞUN KATILIM
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Tufan Yıldız, Çerkezköy Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN HAYATI KOLAYLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bütün engelli vatandaşlara engelsiz bir hayat temennisinde bulundu. Yerel yöneticiler olarak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte 3,5 yıldır Tekirdağ'a hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hizmetlerimizi hiçbir ayrım gözetmeden, sosyal belediyeciliği esas alarak yapmaya çalışıyoruz. Türkiye gibi nüfusunun yüzde 13'ünü engellilerin oluşturduğu bir ülkede yerel yönetim olarak, engelli kardeşlerimiz için hayatı kolaylaştırmak adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DUYGULANDIRAN HEDİYE
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan kutlama programında, Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu öğrencilerinin tekerlekli engelli bir arkadaşları için aldıkları akülü sandalye, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından engelli öğrenciye takdim edildi. Program, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin sunulması ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.