Dünya İlahileri Dinletisi Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Leonida Timuş, Dünya İlahileri Dinletisi sundu. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanan programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş, dünya dillerinde ilahiler seslendirdi.

Dünya İlahileri Dinletisi Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Nisan 2022 Çarşamba 10:58

İLAHİLERİ FARKLI DİLLERDE SESLENDİRDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kültür sanat etkinlikleri Nisan ayında da devam ediyor. Nisan ayı takvimi kapsamında düzenlenen ilk programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş konser verdi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanan programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş sevilen ilahileri farklı dillerde seslendirdi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Program sonunda ünlü şarkıcı Leonida Timuş’a çiçek takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Sizleri ikinci defa ilçemizde ağırlıyoruz. Güzel yorumlarınızla adeta bizleri mest ettiniz. Çok teşekkür ediyorum.” dedi. Şarkıcı Timuş da Kapaklı’da bulunmaktan ve konser vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.