Duraklar monte edilecek

Çerkezköy’de de bir süre önce yolcu duraklarının haziran ayı içinde UKOME yetkilileri tarafından belirlendiği yerlere yolcu duraklarının önümüzdeki günlerde konulacağı belirtildi.  Konu ile ilgili Çerkezköy’de Tekirdağ Büyükşehir belediyesi bünyesinde Özel halk otobüsleri olarak şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz UKOME yetkilileri ile durakların tespit edilen yerlere bir an önce konulması yönünde yaptığı görüşmenin olumlu olduğunu belirtti.

Duraklar monte edilecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:13

“UKOME YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM”
Başkan Müslüm Karagöz, “Durakların bir an önce konulması için UKOME yetkilileri ile görüştüm ve durakların hazırlandığını ve yakında hazır olanların konulacağı belirtildi. Yolcu durakları bir an önce konulsun ki herkes duraklardan indi bindi yapılsın. Ülkemizin her yerinde şehir içi yolcular şehir içi ulaşımını sağlayan otobüs yada minibüslere yolcu duraklarından indi bindi yapmakta ancak ilçemizde birkaç yolcu durağı haricinde durak bulunmaması indi bindi yönünde sıkıntı yaşanıyor. Üstelik olmayacak yerlerde yani trafiğin yoğun olduğu ve aracın durmasına imkan olmayan yerlerde araç bekleyen yolcuları aldığımızda da trafik bize ceza kesiliyor. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ricamız ve de talebimiz araçlara lütfen mevcut yolcu duraklarında araç beklesinler. İnecekleri zamanda durak olmayan yerlerde zaten müsait yerlerde indiriyoruz. Ancak yolcu duraklarının konulduğu zaman müsait yerde indir olayı kalkacak indi bindiler duraklarda yapılacak” ifadelerinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.