Dursun Ogan son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın babası Dursun Ogan,İstanbul Hacı Ahmet Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı

Dursun Ogan son yolculuğuna uğurlandı
25 Şubat 2015 Çarşamba 18:21

 CENAZE NAMAZI KARTAL’DA KILINDI

23 Şubat 2015 Pazartesi günü akşam saatlerinde hayata gözlerini yuman Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın babası Dursun Ogan, Salı günü İstanbul Kartal Hacı Ahmet Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

METİN KUBİLAY VE VAHAP AKAY’DA CENAZEDEYDİ

Cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meclis Üyesi Nihat Mıstık’ın yanı sıra merhumun çokça akraba ve yakını da katıldı.

ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

Başta merhumun oğlu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan olmak üzere, tüm akraba ve yakınlarına sabır, merhuma da Allah’tan rahmet dileriz.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.