Duyarsız sürücüleri 'etiket' ediyorlar

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi, üzerinde ‘Yerimi aldın, Engelimi de alır mısın?’ yazılı etiketler bastırdı. Engelli rampasını kapacak şekilde park edilen araçların camlarına bu etiketi yapıştıran dernek üyeleri, sürücüleri iğneleyici bir mesajla uyarıyor

Duyarsız sürücüleri 'etiket' ediyorlar
16 Aralık 2016 Cuma 16:01

YERİMİ ALDIN, ENGELİMİ DE ALIR MISIN?
Çerkezköy’deki engelli vatandaşların yaşadığı sorunların en büyüklerinden biri şüphesiz ki engelli rampasını kapatacak şekilde park edilen araçlar. TSD Çerkezköy Şube Üyeleri, konuyla ilgili duyarsız sürücüleri uyarmak için değişik bir yöntem buldu. Üzerinde ‘Yerimi aldın, Engelimi de alır mısın?’ yazılı etiketler bastıran dernek yönetimi, engelli rampasını kapatacak şekilde park edilen araçların camlarına bu etiketleri yapıştırarak sürücüleri uyarıyor.
PEK ÇOK ETİKET BASTIRDILAR
Dernek üyelerinin bastırmış olduğu başka bir etikette ayrıca, ‘Merhaba sanırım dikkatinizden kaçarak arabanızı özel alana koydunuz. Bugünden sonra ki dikkat ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim’ ibareleri de mevcut. Duyarsız sürücüler karşısında mağdur olan dernek üyeleri bu sayede hem sürücüleri uyarıyor hem de yazıyı gören vatandaşlara etiket ediyor.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halide - 7 yıl önce
Çok kibar ve güzel bir uygulama olmuş.
Ne yazık ki o etikette yazanların ne anlama geldiğini anlayamayacaklar.
Trafik işaretini bilmeyenler var "özel alan". ne ola ki? :-)