Düzensiz çalışan trafik ışıkları tehlike saçıyor

Çerkezköy-Çorlu istikameti üzerinde bulunan ve Veliköy’den Çerkezköy istikametine giriş yönündeki trafik ışıklarının çalışmaması sürücülere korkulu anlar yaşatıyor. Sürekli olarak meydana gelen kazaların ardından çalışmayan ışıklar onarılmayı bekliyor

Düzensiz çalışan trafik ışıkları tehlike saçıyor
24 Aralık 2014 Çarşamba 19:04

 KİMİ LAMBALAR ARADA BİR YANIYOR

Çalışmayan trafik ışıkları araç sürücülerine trafikte sıkıntılı anlar yaşatıyor. Veliköy’den Çorlu-Çerkezköy istikametine devam eden yolda çalışmayan trafik ışıkları daha öncesinde birçok kazaya neden olmuştu. Maddi ve yaralanmalı trafik kazalarına sebep olan ışıklar henüz daha onarılmadı. Bazı ışıklar çalışırken, bazı ışıklarının da ampül kısımlarında sıkıntı olduğu ve zaman zaman yandığı gözlendi.

IŞIK KONTROLLERİNDE SIKINTI VAR

Aynı istikamet üzerinde bulunan ve Çorlu yolundan Çerkezköy’e geliş istikametindeki trafik ışığı ise monte olduğu direk ile beraber yıkılmış şekilde duruyor. Sürücülerin tamamen ışık kontrolü olmadan kullandığı kara yolu olası bir kaza için hazır halde.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.