Eaton firması 900 fidanı toprakla buluşturdu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren EATON firması Çerkezköy Belediyesi’ne ait 15 dönümlük arazide 900 adet toros sediri fidan dikimi gerçekleştirdi

Eaton firması 900 fidanı toprakla buluşturdu
10 Mayıs 2015 Pazar 20:36

 15 DÖNÜMLÜK ALANDA FİDAN DİKTİLER

EATON firması Çerkezköy İstanbul yolu üzerinde bulunan 15 dönümlük alanda fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikimi etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble, Fabrika Müdürü Zeki Dinç, Ehs Müdürü Fikret Avcu, personel ile çalışanlar katıldı.

ÇOCUKLARIMIZA MİRAS OLARAK KALACAKTIR

Örnek bir kampanyaya imza attıkları için mutlu olduklarını ifade eden Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble kendilerine tahsis edilen 15 dönümlük alan için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini eklediklerini kaydeden Fabrika Müdürü Zeki Dinç, “Bugün Çerkezköy Belediyesinin bizlere tahsis ettiği 15 dönümlük alanda ilk etapta fabrikadaki gönüllü personelimiz ile birlikte 900 adet toros sediri fidanın dikimini gerçekleştiriyoruz. Fabrikamızda çalışan 2 bin 100 personelimizin sayısı kadar bu alanda fidan dikmeyi hedefliyoruz. Bu fidanlar büyüdüğü zaman bütün çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Bizlere destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

FİRMA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı konuşmada, “Fatih ve İstasyon Mahallesi’nde benzer çalışmalara imza attık. Çerkezköy'ün yeşillenmesi, ağaçlandırılması ve bu ağaçların korunması bakımından önemli bir etkinliktir. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aracılığıyla belediyemize ait park, bahçe ve refüjlere sürekli ağaç dikiyoruz. Etkinliği gerçekleştiren Eaton firması yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble ve Fabrika Müdürü Zeki Dinç birlikte fidanları toprakla buluşturdu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.