Ebru, Hat ve Çini Kursu düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından, geleneksel Türk sanatlarının Çerkezköy'de tanıtım ve uygulamasını yaygınlaştırmak maksadıyla, Ebru, Hat ve uygulamalı Çini Kursları düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından açılacak olan kurslara kayıtlar başlamış olup, 21 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kurslara katılmak isteyenler Çerkezköy Belediyesi Hizmet Masalarına başvuruda bulunarak, başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ebru, Hat ve Çini Kursu düzenleniyor
05 Eylül 2007 Çarşamba 08:29

KURSLAR TAMAMEN ÜCRETSİZ

Düzenlenecek olan Ebru, Hat ve uygulamalı Çini Kursu Eylül ayı sonlarında başlayıp, 2008 yılının Haziran ayına kadar devam edecek. Kurslar tamamen ücretsiz olup, kurs saatleri ve günleri kurslara katılan kursiyerlerin görüşleri çerçevesinde belirtilecek.

KURS SONUNDA KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEK

Ebruzen Vedat Vaytaş tarafından verilecek olan Ebru Kursu ile Ferize Şenbalkı tarafından verilecek olan Hat Kursu ile Uygulamalı Çini Kursu'na katılacak olan kursiyerlere kursların bitmesiyle sertifika verilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.