Eczane Pınar Aydın hizmete açıldı

Çerkezköy’ün 35. eczanesi Uzm. Ecz. S. Pınar Demir tarafından hizmete açıldı. Eczane Pınar Aydın’ın açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılırken Başkan Akay yeni işletmenin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eczane Pınar Aydın hizmete açıldı
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:43

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ’NİN YANINDA HİZMETE BAŞLADI

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak No: 6/A’da (Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi yanı, Aras Kargo üstü) hizmet vermeye başlayan Eczane Pınar Aydın’ın açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü ve aynı zamanda Eğitim Bir Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, İşletme Sahibi Uzm. Ecz. S. Pınar Demir ile yakınları katıldı.

“HALK SAĞLIĞINA HİZMET ETMEK BENİM İÇİN ONUR VERİCİ BİR DURUM”

Başta Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere açılışa katılan herkese teşekkürlerini ileten İşletme Sahibi Uzm. Ecz. S. Pınar Demir, “Halk sağlığına hizmet etmek benim için çok onur verici bir durum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığını için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“İHTİYAÇLARIMIZ HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA ARTIYOR”

Eczane Pınar Aydın’ın Çerkezköy’ün 35. eczanesi olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Eczanemiz çok sık ve çok güzel olmuş. Büyüyen, gelişen bir şehirde yaşıyoruz. Bu yüzden de ihtiyaçlarımız her geçen gün biraz daha artıyor. Umut ediyorum ki bu eczanemiz, bu işletmemiz, bu işyerimiz başta Eczacı arkadaşımız Pınar Hanım olmak üzere tüm Çerkezköy halkına hayırlı uğurlu olur.” ifadelerini kullandı.

KURDELE KESİLDİ

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetliler işletme sahibine ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek işletmeyi gezdiler.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.