Edirne Belediyesi yaptı sizde yapın

Geçtiğimiz günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında Olağanüstü Toplanan Edirne Belediye Meclisi; Korona virüsü tedbirleri kapsamında 2 ay boyunca su ve atık su ücretlerinde yüzde 50 indirim kararı aldı.

Edirne Belediyesi yaptı sizde yapın
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Nisan 2020 Perşembe 10:48

Bu karar, korona virüsün tüm hayatı vurduğu zor günlerde vatandaşın bir nebze olsun sırtındaki yükü hafifletme adına anlamlı bir örnek.
Bu kararın benzerlerinin ya da daha iyilerinin, başta TESKİ olmak üzere GAZDAŞ ve TREDAŞ’tan da gelmesini bekliyoruz.
Bilginiz gibi TESKİ internet sitesinde yaptığı açıklamada “Toplum sağlığına olumsuz etkileri olabileceği değerlendirmesi sonucunda sayaç okuma ve fatura dağıtımını (ihbarname) geçici olarak durdurdu.
Buna göre; tüm işyeri aboneleri için nisan ve mayıs aylarında, Sayaç okuma ve faturalama işlemi yapılmayacaktır. Yaşanan olağanüstü dönem sona erdiğinde, tüm abonelerde normal faturalandırma yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.
Bahsi geçen diğer kurumlar da faliyetlerini sosyal mesafe ve karantina kurallarının belirlediği ölçüde aynı şekilde devam ettiriyorlar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.