EGEM Giyim'in yeni şubesi açıldı

Çerkezköy'de uzun yıllardır hizmet veren Egem Giyim, yeni şubesini Atatürk Caddesi No:76 adresinde açtı.

EGEM Giyim'in yeni şubesi açıldı
18 Temmuz 2007 Çarşamba 08:26

Egem Giyim'in yeni şubesinin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar, Ç.T.S.O. Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Erciyas, Veliköy AK Parti Belde Başkanı Mehmet Çiçen, Belediye Meclis Üyeleri M. Salih Yüzbaşı, Arif Seçgin, Yaşar Keleşoğlu, Ozan Genç, Veliköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kurtul, Mülayim Ürkmez, İsmail Keskin, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alaettin Demirbağ ile çok sayıda davetli katıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Selim Arıkök'ün işletmeciliğini yaptığı Egem Giyim, Atatürk Caddesi üzerinde yeni bir mağaza daha açtı. Atatürk Caddesi No:76 (Bank Asya) yanında açılan Egem Giyim'in açılı töreni iş ve siyaset dünyasının birçok tanınmış ismini biraraya getirdi.

KALİTELİ İŞ YERLERİNİN SAYILARI ARTIYOR

Egem Giyim'in açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy'ün Türkiye'nin her yerinde sanayisi ile bilindiğini belirterek, "Sanayisi ile meşhur olan ilçemizde son yıllarda yakalanan istikrar ortamından dolayı böyle güzel ve kaliteli iş yerleri ve mağazalar açılıyor. İnşallah bu açılan iş yerlerinin sayısı artar ve ilçemiz sadece sanayisi ile değil mağazaları ile de adını duyurur" dedi.

DUALAR İLE AÇILDI

Belediye Başkanı Ali Ertem'in konuşmasının ardından kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde Egem Giyim'in yeni şubesinin açılış kurdelası Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven ve Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar tarafından kesildi.

Açılışının gerçekleşmesinin ardından davetliler Egem Giyim'in yeni şubesini gezerek, işletme sahibi Selim Arıkök'e hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

KALİTELİ ÜRÜNLER UYGUN FİYATA

Yeni açılan şubelerinde bay-bayan ve çocuk giyiminin olacağını belirten EGEM Giyim'in sahibi Selim Arıkök, "İnşallah yeni işletmemiz hem bizler için, hem de Çerkezköy halkı için hayırlara vesile olur. Burada müşterilerimizin beğeneceği ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.