Eğitim için bağışta bulundular

​​​​​​​Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği ve hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti tarafından okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yardım kahvaltısı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Hayırsever Serkan Karagöz, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek; “Her daim eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Gönlübol Lokantası’nda düzenlenen kahvaltı programına öğrenci ve velilerin ile okula katkı ve desteklerini esirgemeyen hayırseverler katıldı.

Eğitim için bağışta bulundular
18 Mart 2019 Pazartesi 17:51

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından okula destek amaçlı yardım kahvaltısı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltı programında okula destekte bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.
OKUL İÇİN YARDIM TOPLANDI
Programda konuşan Hayırsever Müjgan Karagöz, “Eğitime olan desteğimiz sürecek. Siz de bu önemli organizasyonda bizleri yalnız bırakmadığınız ve yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Hayırsever Serkan Karagöz ise “Okulumuzu seven velilerimiz, dostlarımız, arkadaşlarımız ve Müjgan-Serkan Karagöz çiftini seven herkes burada. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine ulvi bir yardımdan dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyor, sizlerin desteğiyle eğitimde daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Tüm bunları biz ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz Çerkezköy yararına ve yardıma muhtaç vatandaşlar yararına yapıyoruz. Okulumuzun ihtiyaçları doğrultusunda böyle bir kahvaltı programı yapmayı düşündük. Toplanan yardımlarla okulumuzun ihtiyaçları büyük ölçüde giderilecek. Biz Allah rızası için buradayız ve Allah rızası için insanlara yardım etmeyi seviyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.