Eğitim Kampüsü projesi fiilen başladı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın Çerkezköy’de göreve başladığı günden beri çok önem verdiği projelerden biri olan Eğitim Kampüsü Projesi fiilen hayata geçiyor. İlçemiz Kaymakamı Metin Kubilay, Hayırsever Seval- Ahmet Çetin çifti tarafından Çerkezköy Eğitim Kampüsü alanında yaptırılacak olan 16 derslikli Fen Lisesinin hafriyat çalışmaları başladı

Eğitim Kampüsü projesi fiilen başladı
23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:08


İNCELEMELERDE BULUNDU
Hafriyat çalışmalarını yerinde görmek için İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Hayırsever Seval Çetin, okulun inşaatını yapacak olan Ases Firması Yetkilisi Sadettin Hasanoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ile birlikte kampüs alanına giderek incelemelerde bulundu.
EĞİTİME BÜYÜK DEĞER KATACAK
Yaptığı kısa konuşmada Kaymakam Metin Kubilay kampüs alanında yapımına başlanılan Fen Lisesinin kendisini son derece heyecanlandırdığını belirterek, yoğun çalışmalarının meyvelerini vermeye başladığını söyledi. Yapılacak olan Fen Lisesinin İlçe Eğitimine büyük değerler katacağını söyleyen Kaymakam Kubilay, okulu yaptıracak olan Hayırsever Seval- Ahmet Çetin çiftine teşekkür etti. Ayrıca kampüs alanında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir Sosyal Bilimler Lisesi yapılacağını da söyleyen Kaymakam Kubilay, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da bir Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacağını da sözlerine ekledi.
ÇOK HEYECANLI VE SEVİNÇLİYİM
Hayırsever Seval Çetin de kısa bir konuşma yaparak “Hafriyat çalışmaları ile birlikte projemizin hayata geçtiğine artık inanıyorum. Çalışmaların başlamış olmasından çok heyecanlı ve sevinçliyim. Bizlere bu konuda yardımcı olan tüm kamu görevlilerine ve özel sektör çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.